Sälenstugan

Sedan flera år tillbaka så har vi i föreningen en suverän stuga i Sälen (se bilder nedan).
Den ligger på sluttningen mitt emot Hundfjället och Tandådalen. Knappt 60 fullutrustade kvadratmetrar. Sex sängplatser i våningssängar finns i de två sovrummen. I storstugan har vi en bäddsoffa, nyinköpt 2010. Totalt åtta sängplatser alltså. Köket är anpassat därefter så tallrikar, glas och bestick finns det gott om. Vintertid utnyttjas stugan mest, men även mitt i sommaren är det skönt att dra till Sälen för att andas frisk luft och ”ladda batterierna”.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Veckorna under högsäsongen lottas ut i början av hösten. Vill du ha mer detaljer kring stugan och dess bokningsrutiner så är du alltid välkommen att höra av dig till stugvärden.

Pris:
Skollovsveckor (v 52, 1, 9 och påsklov) 5 000:-
Övriga veckor vintersäsong: 4 000:-
Sommarveckor: 1000:-
Övrig tid: 500:-

Betalas senast en månad innan stugan utnyttjas
till bankgiro 5137-9832.

Tillträde/lämnas söndagar kl 12.

OBS: Inga husdjur och ingen rökning i stugan!

Vid avbokning av stugan senast två veckor före tillträdesdagen utgår en avbokningsavgift på 500 kronor. Vid senare avbokning får hyresgästen betala hela hyran. Regeln gäller under förutsättning att man inte kunnat hitta någon annan hyresgäst.

Hitta till stugan:

Åk mot Sälen, sväng av vänster i rondellen (före samhället) upp mot fjället, passera Lindvallen och Högfjällshotellet, vik av höger från ”huvudvägen” i höjd med en våffelstuga och en skiduthyrning. När ni väl svängt av, fortsätt uppför en liten backe och parkera vid en blå container och en skylt med texten ”Fjällsåsen”. Framme!

Frågor? Kontakta stugvärden Bengt Höglind på bengt.hoglind@sverigesradio.se.