New and improved – nya kriterier

Det var dags för ett par förändringar, helt enkelt.

Vi i Värmlands journalistförenings styrelse försöker hela tiden hålla oss och föreningen ajour med omvärlden och en del i detta är att kontinuerligt se över vår verksamhet och allt som där ingår.

En del av detta är kriterierna för de journalistpriser vi delar ut årligen. Vid årsmötet 2017 beslutades att styrelsen fick i uppdrag att se över kriterierna och det har vi gjort inför avgörandet av årets journalistpriser.

Kriterierna ser nu ut som följer: 

För det kreativa prisetdelas ut till den journalist eller de journalister som använt sig av nyfiken, kreativ och innovativ journalistik i alla dess former.

För sportjournalistikprisetdelas ut till den journalist eller de journalister som genom ett klassiskt gräv, eller genom att ha lyft blicken och tagit ett spännande grepp, producerat ett reportage eller en nyhet om värmländsk sport under det gångna året.

För det klassiska journalistprisetdelas ut till den journalist eller de journalister som producerat angelägen journalistik och som haft ett stort allmänintresse. Det är meriterande om det lett till förändring och fått stort genomslag.

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s